Ajankohtaista

Rauman Seudun Reserviläiset ry.

Rauman Seudun Reserviläiset ry on Raumalla toimiva reserviläisyhdistys.

Reserviläisellä tarkoitetaan henkilöä, joka on varusmiespalveluksen suorittaneena siirtynyt reserviin, jossa hän on 60 ikävuoteen asti. Asevelvollisuuteen pohjautuvaan reserviläisarmeijaan kuuluvat ovat koulutettu ja sijoitettu sodan tai muun turvallisuutta uhkaavan kriisin tehtäviä varten.

Reserviläisyhdistykset ovat reserviin siirtyneiden jäsenyhdistyksiä. Aikoinaan ja nykyäänkin osa niistä hyväksyy jäsenikseen vain aliupseerikoulutuksen saaneita. Reserviläiset -nimellä kulkevat yhdistykset pääasiallisesti hyväksyvät jäsenikseen myös miehistöä tai varusmiespalveluksen suorittamattomia henkilöitä. Tähän liittyy keskeisesti turvallisuusajattelussa tapahtunut kehitys. Sotilaallinen maanpuolustus nähdään siinä vain yhtenä osana yleistä turvallisuutta ja näin myös reserviläistoimintaa.

Rauman Seudun Reserviläiset ry:n tarkoituksena on tukea tätä laaja-alaisesti ymmärrettyä turvallisuutta tarjoamalla jäsenilleen mahdollisuuksia osallistua sitä vahvistaviin toimintamuotoihin.

Tällä kotisivulla esittelemme yhdistyksemme toimintaa. Tarkoituksenamme on myös pyrkiä lisäämään kiinnostusta yhdistystämme ja sen toimintaa kohtaan. Toivomme, että sivut tavoittaisivat mahdollisimman monta henkilöä, joissa heräisi innostus tulla mukaan toimintaamme – sillä Suomen ja erityisesti kotiseutumme turvallisuus tarvitsee tekijöitä!

 

Jyrki Aikko, puheenjohtaja

Tapahtumakalenteri
<<< >>>
Helmikuu 2022
M T K T P L S
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28