Jäsenet

Jäsenmaksu oikeuttaa osallistumaan Reserviläisliiton sekä oman piirin, paikallisyhdistyksen ja Reserviläisurheiluliiton toimintaan. Jäsenmaksu sisältää myös Reserviläis-lehden ja piirilehden vuosikerran sekä paljon muita etuja.

Reserviläisliitto laskuttaa jäsenrekisterin avulla jäsenmaksut yhdistysten puolesta, postittaa Reserviläinen-lehden sekä toimittaa piirilehdille niiden käytämät osoitteistot. Tämän johdosta on tärkeää, että jäsentiedot ovat ajantasalla. Jäsen pystyy itse korjaamaan omat tietonsa nettijäsenrekisterin avulla.

Jäsenyys Reserviläisliiton paikallisyhdistyksessä päättyy jäsenen erotessa jäsenyydestä, yhdistyksen eroittaessa jäsenen tai vuosittaisen jäsenmaksun maksamattomuuden johdosta. Jäsenyyyden päättyessä päättyvät myös jäsenoikeudet ja -edut.

Reserviläisurheiluliiton jäsenjärjestöjen (RUL, RES ja MPKL) jäsenet ovat saaneet korvauksetta käyttönsä sähköisen kuntokortin ja sen käyttäjämäärä on ollut koko ajan hitaassa kasvussa. Yhtenä aktiivisuutta lisäävänä toimena Reserviläsiurheiluliitto on laatinut käyttäjien kesken kilpailun, jossa aktiivisin liikkuja palkitaan vuosittain kiertopalkinnolla. Vuoden reserviläisliikkujan Reserviläisurheiluliitto julkaisee vuoden reserviläisliikkujan liiton kevätkokouksessa ja samassa yhteydessä valittu henkilö palkitaan liiton kiertopalkinnolla ja henkilökohtaisella muistoesineellä.

Jäsentietojen tarkistuksen ja osoitteenmuutokset voit suoraan tehdä liiton sivujen kautta. Et tarvitse muuta kuin jäsennumerosi ja ensimmäisellä kerralla salasanana toimii kotipaikkasi postinumero. Yhteistietoasi ylläpitämällä varmistat että saat kaikki etusi käyttöön.