Liity jäseneksi

Reserviläisliiton tärkein tehtävä on maanpuolustustahdon ja -taidon ylläpitäminen. Kaikilla liiton jäsenillä, nyt siis myös Sinulla, on laajat toimintamahdollisuudet. Voit osallistua vaikkapa erilaiseen urheilu- ja liikuntatoimintaan, ampuma-, maasto- tai vaellustoimintaan taikka vain perusjärjestötyöhön. Halutessasi pääset mukaan myös sotilaalliseen koulutustoimintaan Maanpuolustuskoulutusyhdistys kautta. Mahdollisuuksia on lukemattomia. Liiton kaikki harrastusmahdollisuudet ja palvelut ovat käytössäsi. Mielekäs toiminta tuo uutta ilmettä arkeesi. Oman paikkakuntasi reserviläistoiminnasta saat parhaiten lisätietoa perusyhdistyksesi puheenjohtajalta sekä sihteeriltä tai oman maakuntasi reserviläispiirin toiminnanjohtajalta. Ota heihin rohkeasti yhteys!

Monille Reserviläisliiton jäsenille tärkein jäsenetu on mahdollisuus osallistua liiton ja sen yhdistysten sekä piirien järjestämään toimintaan. Tehtyjen jäsentutkimusten mukaan jäsenet pitävät tärkeänä myös kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvää Reserviläinen-lehteä sekä oman maakunnan asioista kertovat piirilehteä. Molemmat lehdet sisältyvät vuotuiseen jäsenmaksuun.

Lisäksi jäsenyys antaa myös muita jäsenetuja ja -alennuksia. Jäsen on oikeutettu mm. alennuksiin OP Vakuutuksen vakuutuksista, Holiday Club Resorts kohteista, S-ryhmän Sokas Hotellit kausittaisista tarjouksia, Suomen Sotilas -lehden tilausmaksuista, TallinkSiljan liittymisetu, jäsenetuja Varustelekasta, sekä polttoaine alennusta ST1-asemilta ja  miehitetyiltä Shell-asemilta

Reserviläisliiton erilaisia jäsentuotteita voit ostaa suoraan verkkokaupasta.

 

Jäseneksi voit liittyä reserviläisliiton kotisivuilla.