<< Tapahtumat

Etätulet - Joulutulet

Olemme saaneet kutsun etätapahtumaan ETÄTULET.

Pohjois-Karjalan Reserviupseeripiiri ry ja Pohjois-Karjalan Reserviläispiiri ry ovat kutsuneet yhdistyksemme jäsenet mukaan #ETÄTULET -tapahtumaan 7. – 20.12.2020.  

”Joulutulien perimmäinen tarkoitus on koota jäsenet perheineen, yhteistyökumppanit ja lähialueen asukkaat jouluiseen nuotiohetkeen.”

Perinteistä Joulutulet-tapahtumaa ei voida tänä vuonna järjestää pahentuneen koronatilanteen vuoksi. Sen sijaan, kannustamme yhdistystemme jäseniä kokoontumaan oman perheen kesken joulun odotukseen, sytyttämään tulen ja hiljentymään sen äärellä. Voitte sytyttää nuotion, kynttilän tai ulkotulen sekä paistaa makkaraa, syödä pipareita, laulaa joululauluja tai mitä vain mikä perheellenne sopii. Tärkeintä on lämmin yhdessäolo koronaturvallisesti oman perheen kesken.

Joulutulia on tarkoitus viettää #etätulet -tapahtumana torstaina 17.12, mutta voitte osallistua myös muina päivinä 7. – 20.12.2020 välisenä aikana.

 

Halutessanne voitte ottaa kuvia omasta #etätulet-hetkestänne ja jakaa ne omissa sosiaalisen median kanavissanne. Voitte liittää mukaan myös joulutervehdyksen. Voitte käyttää julkaisussa merkintöjä #rauseures, #etätulet, #karjalanpojat #reserviläistoiminta, sekä @rauseures, jolloin lähettämiänne kuvia voidaan julkaista myös yhdistyksen Facebook- ja Instagram-tileillä. Muistattehan, että jos kuvassa näkyy henkilöiden kasvoja, on jokaiselta kuvassa näkyvältä kysyttävä lupa kuvan julkaisemiseen. Halutessanne voitte myös lähettää kuvia info@raumanreservilaiset.fi osoitteeseen tai Monalle, niin saadaan yhdistyksen kuvagalleriaan materiaalia.  

Kiitos osallistumisesta ja hyvää joulunodotusta kaikille jäsenille!