<< Tapahtumat

Reserviläisliiton 60-v juhlat keväällä 2015

Reserviläisliiton perustamisesta tulee keväällä kuluneeksi 60 vuotta. Vuosi 2015 toteutetaan juhlavuotena, joka sisältää valtakunnallisia ja maakunnallisia tapahtumia sekä palkitsemisia.

Varsinaiset juhlatapahtumat järjestetään 11.-12.4. Baltic Queen-aluksella. Juhlaristeily kokoaa laivalle runsaat 2.000 jäsentä seuralaisineen eri puolilta Suomea. Luvassa onkin suurin Suomessa koskaan järjestetty vapaaehtoisen maanpuolustuksen tapahtuma.

Liiton 60-vuotisjuhlallisuuksia vietetään nyt vuonna 2009 valmistuneella Baltic Queenilla. Tallink-konsernin uusin ja upein alus sopii juhlakäyttöön Australiaan vuokrattua Europaa selvästi paremmin, mutta edellyttää pieniä muutoksia hyttijärjestelyihin.

Baltic Queenille mahtuu noin 2.500 matkustajaa. Laivan kaikki hytit ovat korkeatasoisia ja alimmat hyttiluokat puuttuvat kokonaan. Niinpä C-luokan hytin varanneet saavat nyt B-luokan hytin ilman lisäveloitusta. Deluxe-hyttien pienen määrän johdosta osa Deluxen varanneista siirretään Queenin A Premium -hytteihin. Siirtoperusteena on käytetty varausjärjestystä. Risteilyä myyvä matkatoimisto on yhteydessä näihin henkilöihin ja kertoo miten muutos hyvitetään. Mikäli hyvitys ei tyydytä, voi risteilyn peruuttaa kuluitta.

Yli puolet laivasta täynnä 11.-12.4.2015 järjestettävää Reserviläisliitto 60 vuotta -risteilyä on markkinoitu vasta vajaat kolme kuukautta ja myynti on sujunut ennakko-odotuksia nopeammin. Tällä hetkellä yli puolet hyteistä on jo varattu. A-luokan hytit on käytännössä myyty kokonaan ja vapaana on enää muutamia A Premium -hyttejä. B-luokassa on kuitenkin vielä mukavasti tilaa.

Risteilymyynnistä vastaa liiton yhteistyökumppaniksi valitsema Matkapojat Oy, jolla on käytössä sekä internet- että puhelinvaraamo:

Risteilyn lisäksi Matkapojilta varataan myös juhlabuffetit ja muut ateriat sekä Tallinnan tutustumiskäynnit ja liityntäkuljetukset.