<< Tapahtumat

Reserviläisliiton jäsenhankintakilpailu on käynnistynyt

Kuluvan vuoden jäsenhankintakilpailu on parhaillaan käynnissä. Siinä huomioidaan jokainen 1.10.2013–30.9.2014 välisenä aikana jäseneksi liittynyt, joka maksaa jäsenmaksunsa kuluvan vuoden aikana. Mukaan ei lasketa niitä, jotka ovat jo jäsenenä jossain toisessa liiton jäsenyhdistyksessä.

Kilpailun palkinnot ovat korkeatasoiset. Voittaja palkitaan 500 euron matkalahjakortilla, 20 hankittua jäsentä oikeuttaa risteily- ja 15 hotellilahjakorttiin. Yhden jäsenen hankkinut saa itselleen liiton lippiksen.

Reserviläisliiton jäsenhankintakilpailun ennätystulos on Asikkalan Reserviläisten Markku Riukan nimissä. Riukka saavutti vuoden 2010 kilpailussa huikean, 86 jäsenen tuloksen. Pasi Parkkila otti nyt haltuunsa ennätystilaston kakkossijan 80 hankitulla jäsenellään. Kautta aikojen kolmanneksi paras tulos on Padasjoen Mikko Iittalan 77 uutta jäsentä, jotka hän hankki vuoden 2008 kilpailussa.

Vuoden 2013 jäsenhankintakilpailun voitti 80 uudella jäsenellään Pasi Parkkila Vihannista. Voittotulos on kautta aikojen toiseksi paras.