<< Tapahtumat

Rauma-Jotos 2017

ENNAKKO-OHJE

Kiitos ilmoittautumisesta Rauma-Jotokselle.

Ennakkotiedosta poiketen jotos on myös Maanpuolustuskoulutus-yhdistyksen kurssi (1600 17 12042). Sen vuoksi on ehdottoman tärkeätä, että jokainen jotokselle aikova yksilö käy kirjaamassa itsensä jotokselle viimeistään viikon 36 aikana osoitteessa:

https://www.mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/90958

Mikäli nimi ei löydy kurssille ilmoittautuneiden joukosta perjantaina 22.9. osallistuminen ei ole mahdollista. Tämä sääntö on ehdoton vakuutuksen ja kertausharjoitusvuorokausien vuoksi. Jotoksen kilpailukeskus on Rauman kansalaisopistolla, osoite Aittakarinkatu 10, 26100 Rauma. Ajoneuvojen pysäköinti kadun puoleiselle parkkipaikalle on kielletty. Ohjattu pysäköinti kilpailukeskuksen sisäpihalla.

Kilpailukeskuksessa sijaitseva kilpailutoimisto avautuu perjantaina 22.9. klo 17. Partionjohtajan on ilmoittauduttava kilpailutoimistossa, josta hän saa jotosohjeen, kilpailunumeron ja muun mahdollisesti jaettavan materiaalin.

Kilpailun avajaiset ja jotospuhuttelu perjantaina 22.9. klo 19 kilpailutoimiston pihalla. Avajaisiin ovat tervetulleita kaikki kilpailijat kilpailusarjaan katsomatta, vierailijat ja toimitsijat.

Sotilassarjan kilpailu alkaa perjantaina 22.9. klo 20. Lähtöjärjestys lähetetään joukkueille sähköpostitse.

Retkisarjan kilpailu alkaa lauantaina 23.9. aamulla (n. klo 8.40-9:00). Lähtöpaikka kilpailutoimiston pihalla.

Yleisö voi seurata kilpailua yleisörasteilla lauantaina ja sunnuntaina.

Jotoksen maali sulkeutuu sunnuntaina 24.9. klo 13.00. Päätöstilaisuus klo 14.30. Järjestävä organisaatio varaa itselleen mahdollisuuden aikataulun muutoksiin pakottavista syistä.

Partion on kannettava mukanaan kaikki muonansa ja varusteensa koko jotoksen ajan. Partionon valmistettava ruokansa ja ruokailtava omilla välineillä. Yöpymispaikalla on saatavissa juoma/pesuvettä. Juomavesitäydennykseen on mahdollisuus lauantaina ampumaradalla sekä sunnuntaina Kiikartornilla. Lauantai-iltana yöpymispaikalla on sotilaskoti ja makkaranpaistomahdollisuus.

Jotoksen maalissa kilpailijoilla on osallistumismaksuun sisältyvä ruokailu Opistotalon ruokalassa. Perjantain ja lauantain väliseksi yöksi on mahdollisuus urheilusalin majoitukseen niille retkisarjan kilpailijoille, jotka saapuvat jo perjantaina kilpailukeskukseen.

Jotoksen lyhin reitti kulkee enimmäkseen kestopäällystetyllä alustalla jonka pyydämme huomioimaan jalkineiden valinnassa. 8 –tien ylittäminen jotoksena aikana on sallittua vain tarkoitukseen rakennettuja väyliä (siltoja) pitkin.

Pakollinen henkilökohtainen varustus:

Pakollinen partiokohtainen varustus:

MPK:n vakuutusturva tulee voimaan jotoksen osallistujien ilmoittautuessa jotoskeskuksessa. Osallistujat vastaavat omasta vakuutusturvastaan matkustettaessa kilpailupaikalle ja kilpailupaikalta pois. MPK:n vakuutusturva ei korvaa jotoksen aikana tapahtuvia henkilökohtaisen materiaalin rikkoontumisia tai häviämisiä.

Lisätiedot: jotosjohtaja Ravo Sarmet, 040 562 8182, ravo.sarmet(at)dnainternet.net

 

TOIMITSIJAT käykää ilmoittautumassa toimitsijoiksi osoitteessa:

https://mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/91286