<< Tapahtumat

Rauma-Jotos 2017 ilmoittautuminen avattu

Valtakunnallinen syysjotos pidetään Raumalla 22. - 24.9.2017

Syysjotos sai nimekseen Rauma-Jotos 2017. Perinteisesti jotos tapahtumissa on tapahtuman suojelija ja tähän tehtävään olemme saaneet Rauman kaupunginjohtaja Kari Kosken. Näin yhdistyy kivasti Jotoksen ja Rauman juhlavuodet toisiinsa. Kilpailukeskuksena toimii Opistotalo kaupungin keskustassa, jolloin myös kaupunkilaiset pääsevät mukavasti Jotos tunnelmaan.

Jotoksella on kaksi sarjaa, sotilassarja ja retkisarja. Kummassakin sarjassa kilpaillaan 3-4 henkilön partioina. Erityisestä syystä voidaan sallia myös kahden tai viiden henkilön partiot. Kumpikin sarja on kaikille avoin, eikä osallistujilta edellytetä reserviläisjärjestöjen jäsenyyttä tai suoritettua varusmiespalvelusta. Alustavien suunnitelmien mukaan sotilassarjalaisten matkaksi muodostuu noin 63km ja retkisarjan matkaksi noin 47km.

Ilmoittautuminen tapahtuu Rauman Reserviläisten sivujen kautta 10.7. mennessä. Ilmoittautua voit tämän linkin kautta.

Osallistumismaksut tilille FI48 1776 3000 0101 85

Reserviläisurheiluliitto, Maanpuolustuskoulutus-yhdistys sekä Puolustusvoimat ovat sopineet, että talvi- ja syysjotoksista myönnetään rinnasteisia kertausharjoitusvuorokausia sekä osallistujille että toimihenkilöille, koska jotokset palvelevat myös maanpuolustusta lisäämällä sotilaallisia valmiuksia sotilasluonteisten tehtävien kautta. Nämä tiedot kirjataan asian-omaisen henkilön tietoihin puolustusvoimissa.

Lisää voit lukea rauma-jotos.webnode.fi tai kysellä lisätietoja sähköpostilla rauma.jotos@gmail.com

 

Tervetuloa kilpailemaan syysjotokselle!

 

Mikäli kilpaileminen ei ole sinun juttusi, voit myös tulla mukaan toimitsijatehtäviin, jokaiselle varmasti löytyy jotain! Kysy lisää rauma.jotos@gmail.com

 

KUTSE VÕISTLUSELE

INVATATION TO COMPETITION