<< Tapahtumat

Uusille jäsenille infotilaisuus

On hienoa, että olet liittynyt Rauman Reserviläiset ry:n jäseneksi. Tarvitsemme uusia, innokkaita henkilöitä toimintaamme. Peruslähtökohtamme on toivottaa tervetulleeksi kaikki maanpuolustuksesta ja yleisestä turvallisuudesta kiinnostuneet mukaan porukkaamme – yhdistyksemme on avoin. Tarjoamme monenlaisia aktiviteetteja, joihin voit tutustua täällä kotisivuillamme. Haluamme edelleen kehittää toimintaamme. Antamasi palaute on tärkeä.

Järjestämme perinteiseen tapaan muutaman viime vuoden aikana jäseniksi tulleille infotilaisuuden. Tarkoituksenamme on kertoa seikkaperäisemmin toiminnastamme ja kuulla mielipiteitäsi mitä haluaisit toiminnaltamme.

Meillä onkin ilo kutsua sinut info-tilaisuuteen reserviläisten kerhohuoneelle Valtakatu 5, 3. krs. ti 22.3 klo 18.30.

Tilaisuudessa kerromme yksityiskohtaisemmin aktiviteeteista, kuten ensi kesän mahdollisesta juhannusfestaritehtävästämme, sekä vuonna 2017 sata vuotta täyttävän Suomen juhlavuotena Raumalla mm. Reserviupseerikerhon ja Rauhanturvaajien yhteistyöllä puuhailemastamme valtakunnallisesta suurjotoksesta. Esittelyssä on myös VAPEPA-toiminta (vapaaehtoinen pelastuspalvelu) ja perinneaseammunta sekä varsinkin nuoria viime vuosina erityisesti kiinnostanut SRA-ammunta (sovellettu reserviläisammunta), jonka yhteydessä tutustutaan joihinkin käytössä oleviin aseisiin. Esittelemme myös kunniavartiovarustuksen miekkoineen päivineen. Kerhohuone itsessään on jo tutustumisen arvoinen.

Korostamme, että osallistuminen toimintamuotoihimme on toki vapaaehtoista ja siihen laittamasi panos itsesi päätettävissä - omaan kiinnostukseesi perustuvaa.

Tilaisuudessa tarjoamme kahvit.

Ilmoita tulemisestasi su 20.3. mennessä: 0440221917, aikkojyrki@outlook.com