<< Tapahtumat

MOSIN-NAGANT MESTARUUSKILPAILUT 2015

AVOIMET MOSIN-NAGANT MESTARUUSKILPAILUT 2015

Yleistä Harjavallan Reserviläiset kutsuu uuden malliseen Mosin-Nagant mestaruuskilpailuihin Harjavaltaan 31.7.2015.

Kilpailupaikkana on Harjavallan Reserviläisten ampumarata (Voitoistentie, n.1km 2-tieltä), kilpailunjohtajina toimivat Tomi Nikkanen ja Ilkka Naski.

Kilpailu alkaa perjantaina 31.7.2015 klo 18:00, asetarkastus klo 17:30 alkaen kilpailupaikalla. Kilpailutoimisto aukeaa klo 17:00. Asetarkastukset suoritetaan ampumapaikalla.

Sarjat:

Osallistumismaksu Sixpack III-olutta + oma taulu (uusi ja puhdas). Molempiin sarjoihin osallistuttaessa, kilpailumaksu maksetaan tuplana.

Kilpailun kulku + palkintojen jako Molemmissa sarjoissa ammutaan 10 laukausta omavalintaiseen tauluun. Tauluista mitataan reunimmaisten osumien välinen etäisyys ja pienimmän etäisyyden saanut voittaa. Ohilaukaus merkitsee +20cm sakkoa / laukaus. Ampumasuoritukseen on aikaa 20 minuuttia. Ampuma-asento on vapaa. Molemmissa sarjoissa palkitaan kolme parasta ampujaa.

Ilmoittautuminen Ilmoittautumiset etukäteen (max 24hlö / sarja) osoitteeseen tominikk@gmail.com

Muuta Kilpailijalla on oltava voimassa oleva kilpailulisenssi tai vakuutus. Aseen hallussapitoluvat on oltava mukana. Kyseiset dokumentit tullaan tarkastamaan ennen kilpailun alkua. Kilpailussa käytetään kilpailijan omia ampumamattoja. Ratakaukoputkien käyttö on sallittu avoimessa sarjassa.