<< Tapahtumat

Tietoturvakurssi webinaari - 4.5.2020

 

Ajankohta 4.5.2020 - 8.5.2020
Aika 18.00 - 20.00
Kesto 1,0 vrk (Viitenä iltana 2h kerrallaan)
Kertausharjoitus-vuorokaudet       0
Paikkakunta Turku
Ilmoittautumisaika 1.4.2020 8.00 - 27.4.2020 23.00

Tavoite

Luentosarjan jälkeen osallistujat tuntevat tietoteknisten asioiden, laitteiden ja sovellusten kyberturvallisuutta. Osallistujat saavat kurssilla perustietoa kyberturvallisuuden käsitteistä, ilmiöistä ja kehityssuunnista. Kurssin jälkeen osallistujilla on tietoa ja taitoa itsenäiseen tiedonetsimiseen, harjoitteluun ja osaamisen syventämiseen.

Kenelle kurssi soveltuu

Luentosarja soveltuu kyberturvallisuudesta kiinnostuneille, joilla on tahto ymmärtää tietoteknisten asioiden, laitteiden ja sovellusten kyberturvallisuuden perusasioita ja kehittää omia kansalaistaitojaan.

Esitiedot

Luentosarjassa perehdytään arjen tietoturvaan, kyberturvallisuuden peruskäsitteisiin ja yleisimpien tietoturvauhkien torjumiseen. Tilaisuus järjestetään virtuaalisena käyttäen Microsoft Teams etäyhteyssovellusta.

Voit liittyä kurssille mukaan, vaikka itselläsi ei olisikaan Teamsia koneella. Tämä onnistuu Edge- ja Chrome- selaimilla. Osallistujille lähetetään hyväksymislinkki ja liittymisohjeet sähköpostilla.

Verkkoon kytkettyjen laitteiden ja sovellusten arkikäyttö kuten verkko- tai mobiilipankki sekä sähköpostin käyttö. Microsoft Teams käyttökokemus on eduksi.

Sisältö

Opetusaiheina mm. kyberturvallisuuden peruskäsitteet, verkkojen turvallisuus, kodin laitteiden turvallisuus, salasanat, sosiaalinen media, selailu, sähköposti ja oma turvallinen toiminta. Luentosarja pidetään viitenä peräkkäisenä iltana.

Hinta

Kurssi on osallistujalle maksuton.

Koulutuspaikka

Verkkokurssi
Rykmentintie 15
20810 Turku

Yhteystiedot

Kurssinjohtaja
Raimo Hilden
raimo.hilden@protonmail.com

Valmiuspäällikkö
Minna Nenonen
minna.nenonen@mpk.fi

 

Ilmoittautua voit MPK:n koulutuskalenterin kautta.