<< Tapahtumat

Ruokahuolto poikkeusoloissa - 26.6.2020

Ajankohta 26.6.2020 - 3.7.2020
Aika 9.00 - 16.00
Kesto 7,0
Kertausharjoitus-vuorokaudet 0
Paikkakunta Koski TL
Ilmoittautumisaika 21.1.2020 12.59 - 5.6.2020 23.00
 
 

Tavoite

Kurssin jälkeen osallistuja osaa toimia m/85 kenttäkeittimen kanssa poikkeusoloissa.

Kenelle kurssi soveltuu

Kurssi soveltuu kaikille niille henkilöille, jotka haluavat kouluttautua kenttäkeittimen käyttöön ja ruoan valmistukseen sen kanssa.

Esitiedot

Kurssi toteutetaan maasto-olosuhteissa Kosken kunnan alueella.

Sisältö

1 päivä
09.00 – 09.30 Tulokahvi ja kurssin avaus
09.30 – 12.00 Ruokahuolto poikkeusoloissa
•Ennakkoon suunnittelu
•tilanteen aikainen toiminta, ruuan valmistus ja kuljettaminen ym.
•tilanteen vastuuhenkilön tehtävät
•muonitusryhmäläisten tehtävät
12.00 – 12.30 Lounas
12.30 – 15.00 Tutustuminen kenttäkeittimeen
•poikkeusoloissa käytettävät laitteet
15.00 – 16.30 Ruokailu
•jakeluun valmistautuminen

Päivät 2 ja 4
08.00 - 09.00 Aamupalan valmistukseen osallistuminen ja aamupala (voi osallistua myös jakeluun)
09.00 – 15.00 Käytännön harjoittelu, lounaan valmistaminen taukojen kera

Päivät 3 ja 5
14.00 – 21.00 Käytännön harjoittelua, päivällisen ja iltapalan valmistaminen oheistoimintoineen ja taukoi

Hinta

 

Koulutuspaikka

Koski TL
31500 Koski TL

Yhteystiedot

Kurssinjohtaja
Kirsi Aittala
kirsimaaret55@gmail.com
044 557 1389

 

Ilmoittautua voit MPK:n koulutuskalenterin kautta.