<< Tapahtumat

Reserviläisen kuntokurssi 1 - 25.5.2019

Ajankohta 25.5.2019
Kertausharjoitus-vuorokaudet    0
Sijaintikunta  
Paikkakunta Pirkkala
Ilmoittautuminen 1.11.2018 13:29 - 18.5.2019 9:00
 

Tavoite

Kurssin jälkeen:
Kurssilainen tuntee kunnon kasvattamisen perusteet
Kurssilainen osaa asettaa itselleen realistisia tavoitteita kunnon kasvattamiseen sekä löytää hyviä ja mielekkäitä lajeja omaa tavoitettaan tukemaan
Kurssilainen hallitsee liikuntapäiväkirjan pitämisen ja seurannan

Kenelle kurssi soveltuu

Kurssi on ensisijaisesti tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat tukea ja lisätietoa oman kuntonsa kehittämiseen ja ylläpitoon.

Sisältö

Kurssi kestää toukokuusta syyskuuhun ja kurssiin sisältyy kaksi lähijaksoa. Lähijaksot sisältävät aiheeseen liittyviä luentoja sekä liikuntademoja.

Kevään lähijaksolla kurssilaisille annetaan tietoa ja työkaluja kuntonsa kehitystyötä varten luennoin ja demotunnein. Ensimmäisellä lähijaksolla pidetään lähtötason kartoittavat kuntotestit ja asetetaan yksilölliset tavoitteet.

Lähijaksojen välissä kurssilaiset toteuttavat oman kuntonsa kehitystyötä käyttäen apuna heille jaettua materiaalia ja sovelluksia (esim. marsmars). Kurssi pitää yhteyttä toisiinsa sosiaalisessa mediassa jossa kurssilaiset ja kurssin kouluttajat vastaavat kysymyksiin ja kannustavat toisiaan.

Toisella lähijaksolla syksyllä toistetaan samat kuntotestit kuin keväällä. Myös yksilölliset testit uusitaan. Kurssilaiselle annetaan palaute kehityksestä henkilökohtaisesti. Toisella kurssilla annetaan myös tietoa terveellisten elämäntapojen ylläpitoon ja ohjataan MPK tuleviin liikuntakoulutuksiin.


Koulutuspaikka

Satakunnan Lennosto
Varuskunnantie 274
33960 Pirkkala

Kysy lisätietoja

Kurssin hallinto
Koulutuspäällikkö Harri Nummela
harri.nummela@mpk.fi
040 7376524

 

 

Ilmoittautua voit MPK:n koulutuskalenterin kautta.