<< Tapahtumat

Satakunnan SRA piirimestaruuskilpailu - 4.10.2020

SATAKUNNAN SRA-PIIRIMESTARUUSKILPAILU 3.-4.10.2020

Porin ja Ulvilan Reserviupseerikerhot järjestävät Satakunnan SRA -piirimestaruuskilpailun 3.-4.10.2020.
Paikka: Katinkurun ampumaurheilukeskus, Pinomäentie 224, 28540 Pori
Kilpailun johtaja: Mikko Vuorsola
Ratamestari: Matti Pihlajamäki
Tuloslaskenta ja lisätiedot: Ari Hellman (ari.hellman@kolumbus.fi)
Rastit: Kilpailussa ammutaan 8 rastia, joista 3 kiväärillä, 2 haulikolla ja 3 pistoolilla.
Ampumamatkat: 2-70 m
Laukausmäärät: Kivääri 74 lks, haulikko (lintuhauleja) 26 lks ja pistooli 42 lks.
Kilpailuluokat ja -sarjat: Vakio ja avoin sekä Y50, Naiset ja TST.
Aikataulu:


Kilpailumaksu: 35 €, jota ei palauteta, maksetaan 28.9.2020 mennessä Satakunnan Ampujien Practical- ja reserviläisjaoston kilpailutilille: FI37 5700 8120 1186 95. Viestisarakkeeseen nimi, ampuja ID ja SRA20.
Dokumentit: Kilpailijoilla tulee olla SRA-kortti, reserviläisyhdistyksen jäsenkortti ja voimassa oleva SAL kilpailulisenssi tai Reserviläisten ampumaturva. Dokumentit on esitettävä kilpailupaikalla ilmoittautumisen yhteydessä.
Ilmoittautumiset: 28.9 mennessä verkko-osoitteessa https://urly.fi/1Kid . Toimitsijat merkitsevät kilpailupäiväksi lauantain ja kilpailijat sunnuntain.
Kilpailuinfo: Rastikuvaukset ja kilpailijainfo julkaistaan Satakunnan Ampujien verkkosivuilla 23.9. mennessä. Kilpailun tulokset julkaistaan myös Satakunnan reserviläispiirin verkkosivuilla.
SM-karsinta: Kilpailu on samalla Satakunnan ensimmäinen karsintakilpailu vuoden 2021 SM-kilpailuihin. Toinen karsintakilpailu järjestetään keväällä 2021. Kilpailijat valitaan karsintakilpailujen yhteispisteiden perusteella. Paremmin menneen kilpailun pistemäärään lisätään 10 % heikommin menneen kilpailun pistemäärästä.
Kilpailuun otetaan ensisijaisesti Satakunnan reservipiirien jäseniä. Muualta tuleville kilpailijoille ilmoitetaan erikseen hyväksymisestä, jonka jälkeen vasta tulee maksaa kilpailumaksu.

Ratakohtaiset turvallisuusmääräykset: Ladatun ja varmistamattoman kiväärin tai pistoolin suuntaaminen ratavallin yläreunan yli johtaa hylkäykseen. Haulikkorasteilla suurin sallittu haulikoko on 3.5 mm.


Koronavirus: Osallistujien ja katsojien terveyden ja turvallisuuden takaamiseksi kilpailussa noudatetaan koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi annettuja viranomaisohjeita.
- Älä tule kilpailupaikalle, jos sinulla on koronaoireita, epäilet altistuneesi koronalle, olet karanteenissa, kuulut riskiryhmään, läheisesi kuuluu riskiryhmään tai sinulla on koronavirustauti.
- Vältä tarpeettomia fyysisiä kontakteja. Pidä vähintään 1-2 m turvavälit muihin paikallaolijoihin. Ryhmät liikkuvat rastien välillä kootusti ja välttävät kontaktia muihin ryhmiin.
- Oikea yskimistekniikka ja käsihygienia estävät tartuntoja.
- Käytä käsihuuhdetta. Kasvomaskin käyttö on suositeltavaa.


Ruokailu: Kilpailupaikalla ei ole ruokailumahdollisuutta kilpailijoille. Kilpailijoita pyydetään varaamaan mukaan omat eväät. Toimitsijoille tarjotaan ruoka molempina päivinä.


Pysäköinti: Autot tulee jättää Katinkurun ampumapaviljongin parkkipaikalle, josta kävellään kilpailupaikalle n. 300 m.